Beduin Heverő

Beduin Heverő

117,600Ft

A fa váz és a forgácslap tökéletes harmóniában találkozik, létrehozva egy erős és stabil alapot, amely megtestesíti a természet szépségét és tartósságát.

Az ülőfelületre helyezett nagy rugalmasságú szivacs finoman simul az alakhoz, kényelmes és támaszt nyújtva minden testrésznek. A bonelrugók rejtett ereje pedig további támogatást biztosít a felhasználó számára, hogy teljes mértékben élvezhesse a pihenést és kényelmet.

A heverő alján található ágyneműtartó rejtett praktikumot kínál, lehetővé téve a kényelmes és rendezett tárolást. Bárhol nyitható, így könnyen elérhető az ágynemű és más kiegészítők, amelyek mindig kéznél lehetnek az esti pihenéshez.

Az egyedi szín- és méretválaszték szinte végtelen lehetőséget kínál a heverő testreszabására. Kombinálható színek és egyedi méretek révén mindenki megtalálhatja az igényeinek és stílusának leginkább megfelelő variációt, hogy a heverő valóban személyre szabott legyen.

Ez a heverő nem csupán egy bútordarab a szobában, hanem egy életstílus kifejezője, ami luxust és kényelmet sugall, miközben funkcionális és praktikus marad. Egy olyan hely, ahol az ember otthon érezheti magát, és pihenhet a mindennapi élet zajától.

Ágyaink több méretben is rendelhetőek. A megadott méretek 90×200-as fekvőfelületre értendőek.
Magasság: 85 cm  Szélesség: 92 cm   Hossz: 230 cm   Ülőmagasság: 44 cm

Kategóriák: ,